Datum: 06-08-2020 - 14:14
04
aug
'17

Roodkapje, Sneeuwwitje, Elsa, Alice en de heks aanwezig op Sprookjesdag in Noordwijkerhout.

In sprookjes gebeuren wonderen en ontmoet je goed en kwaad. Op zaterdag 12 augustus is het centrum van Noordwijkerhout één groot sprookjesbos. Ook dit jaar zijn er weer heel wat Sprookjesfiguren. Natuurlijk zijn Sneeuwwitje en de Heks er weer. Ook Elsa, Alice en Roodkapje zijn er...

en zij nemen nog meer vriendjes en vriendinnetjes mee. Ontmoet ze allemaal! Maak een ritje in de Sprookjestrein die de hele dag door het centrum van Noordwijkerhout rijd. Er zijn ook volop activiteiten in het centrum. Schminken, knutselen, spelletjes, lekkere traktaties maken en er is een luchtkasteel. Doe mee met de Sprookjesspeurtocht en maak kans op mooie prijzen. 

Ken jij het sprookje van het “Gestolen Sprookjesboek”? Toneelvereniging Odi speelt dit sprookje in de tuin van de Witte Kerk. Kom jij ook in je mooiste sprookjesoutfit, dan wordt er ook nog een leuke foto van je gemaakt. Kortom het is weer magisch in het centrum van Noordwijkerhout.

Komt allen op 12 augustus tussen 11.00 uur tot 16.00 uur. Stempelkaarten voor Sprookjesdag zijn gratis af te halen bij het VVV kantoor. Hier worden om 15.30 uur ook de winnaars van de Sprookjesspeurtocht bekend gemaakt.

Tekst en foto's NOV-Noordwijkerhout.