Datum: 22-03-2023 - 07:16
04
aug
'17

We hebben een druk en lang weekend voor de boeg. (wandelen, knutselen, voetbal, culinair, markten)

Kijken we even in de agenda op BON dan zien we dat er nogal wat te doen is het komende weekend. Kijk maar, we hoeven ons niet te vervelen met weer verschillende activiteiten en voor een ieder wat wils. De weersvooruitzichten zijn goed te noemen, dus daar kan het dit weekend niet aan liggen...

Kijk hieronder of op de agenda op BON aan de rechterkant van uw scherm, daar vindt u een overzicht van alle activiteiten en evenementen die er in 2017 nog zullen plaatsvinden.

Mist u nog een activiteit of een evenement in dit overzicht? Organiseert uw vereniging of organisatie zelf iets binnen de gemeente Noordwijkerhout en De Zilk wat voor iedereen toegankelijk is?

Meld dit dan aan ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij plaatsen het gratis voor u op de best bekeken nieuws-website van Noordwijkerhout en De Zilk.

Zelfs Google ziet dat de meest complete agenda van Noordwijkerhout bij BON huist en zet hem daarom als belangrijkste agenda van ons dorp bovenin.

Zaterdag 5 augustus:

10.000 stappen naar Landgoed Tespelduyn voor culinair.

* Workshop voor kinderen Stoffig Stel.

Oefenwedstrijd VVSB tegen RKC Waalwijk.

Noordwijkerhout Culinair een 'buitengewoon genieten' NOV-evenement.

Zondag 6 augustus:

Keiebijters organiseren kofferbak/rommelmarkten. 

* Noordwijkerhout Culinair een 'buitengewoon genieten' NOV-evenement.

Maandag 7 augustus:

* 4e Toeristenmarkten Toeristenmarkt.