Datum: 26-10-2021 - 22:16
02
aug
'17

Noordwijkerhout Culinair een 'buitengewoon genieten' NOV-evenement.

Op zaterdag 5 augustus van 17.00 uur - 23.00 uur en zondag 6 augustus van 15.00 - 21.00 uur vindt rondom de Witte Kerk de alweer 15e editie van 'Noordwijkerhout Culinair' plaats. Noordwijkerhout is komend weekend het proeflokaal van de Bollenstreek waar negen restaurants uit ons mooie dorpje.....

hun beste gerechten voorschotelen. Rondom het Witte kerkje heeft elk deelnemend restaurant een eigen stand en bepaal je zelf wat je eet van welk restaurant op welk moment. En alles onder de muzikale klanken van de gezellige Noordwijkerhoutse bandjes Ducktape, Bubblegum, Jesters en van DJ's zal het 'buitengewoon genieten' zijn in ons dorp!

De weersvooruitzichten zijn droog met een zonnetje dus dat kan u niet tegenhouden om Culinair te gaan bezoeken, u bent zaterdag 5 augustus en zondag 6 augustus van harte welkom in het centrum van Noordwijkerhout. 

De negen deelnemende bedrijven: Restaurant To Meat, Restaurant het Wapen van Noordwijkerhout, Café van der Geest, Golfbaan & Landgoed Tespelduyn, Restaurant Hudson, Bij de Buren, Het Feest van Harry, Lunchroom Arthur, Restaurant Invitation. Klik op de kaart voor een vergroting.


Foto's editie 2016 in de fotogalerij BON.