Datum: 17-10-2021 - 20:34
30
jun
'12

Judovereniging Noordwijkerhout sluit seizoen af

In de voorlaatste week voor de zomervakantie zijn er weer examens afgenomen bij de judoka’s. De judoka’s konden laten zien wat ze het afgelopen halfjaar geleerd hebben en daarmee slippen en/of een nieuwe kleur band behalen. In de laatste week voor de zomervakantie...

gaan de judoka’s met bruine band op voor een certificaat scheidsrechteren. Daarna begint een welverdiende zomervakantie.

De judovereniging kijkt terug op een geslaagd seizoen. Naast de traditionele toernooien als het teamtoernooi en het clubkampioenschap is er een sponsortoernooi georganiseerd in verband met het 45-jarig bestaan van de vereniging. Een deel van de opbrengst is naar het Lilianefonds gegaan. Maar ook hebben judoka’s deelgenomen aan het Judotoernooi in Oegstgeest en het Ne-waza-toernooi bij Barends Sport in Voorhout. Van 13 t/m 17 augustus gaan veel judoka’s mee op judokamp met Barends Sport. Hierna starten de judolessen weer op 20 en 23 augustus.

JUDO IETS VOOR JOU?
Lijkt judo jou ook een leuke sport, kom dan na de zomervakantie een gratis  proefles doen. Je bent van harte welkom. Kijk op www.judoverenigingnoordwijkerhout.nl voor meer informatie of neem contact op met de secretaris van onze vereniging, Elise van Denzen, telefoonnummer 0252-375515.

 

In de voorlaatste week voor de zomervakantie zijn er weer examens afgenomen bij de judoka’s. De judoka’s konden laten zien wat ze het afgelopen halfjaar geleerd hebben en daarmee slippen en/of een nieuwe kleur band behalen.
In de laatste week voor de zomervakantie gaan de judoka’s met bruine band op voor een certificaat scheidsrechteren. Daarna begint een welverdiende zomervakantie.

De judovereniging kijkt terug op een geslaagd seizoen. Naast de traditionele toernooien als het teamtoernooi en het clubkampioenschap is er een sponsortoernooi georganiseerd in verband met het 45-jarig bestaan van de vereniging. Een deel van de opbrengst is naar het Lilianefonds gegaan. Maar ook hebben judoka’s deelgenomen aan het Judotoernooi in Oegstgeest en het
Ne-waza-toernooi bij Barends Sport in Voorhout.

Van 13 t/m 17 augustus gaan veel judoka’s mee op judokamp met Barends Sport. Hierna starten de judolessen weer op 20 en 23 augustus.

JUDO IETS VOOR JOU?
Lijkt judo jou ook een leuke sport, kom dan na de zomervakantie een gratis proefles doen. Je bent van harte welkom. Kijk op onze website www.judoverenigingnoordwijkerhout.nl voor meer informatie of neem contact op met de secretaris van onze vereniging, Elise van Denzen, telefoonnummer 0252-375515.