Datum: 25-02-2021 - 03:14
25
jul
'17

Mooie opbrengst voor KDC De Honingraat te Noordwijkerhout door golfers Tespelduyn.

‘De neary slaan’ was afgelopen zaterdag leidraad in de Thuisblijverswedstrijd op Golfbaan Tespelduyn. Je wint de neary als jouw bal het dichtst bij de hole ligt in 1 slag. Op de langere holes mocht dit in 2 slagen. Op elke hole kon men in de prijzen vallen en dat maakte de wedstrijd extra interessant...

Van de 55 enthousiaste golfers gingen Thomas Martin & Grahame Newton er op twee holes met de neary/tweary vandoor, een knappe prestatie. Naast de te winnen neary/tweary was er uiteraard ook het klassement voor de behaalde punten.

De 3e prijs werd gewonnen door John van der Berg. Sjaak Geerlings was net iets sterker en werd 2e. Uitblinker met maar liefst 23 punten was Annemarie Menken. Op parkhole 1 was er een activiteit georganiseerd om geld in te zamelen voor het goede doel. Vanaf een minimale bijdrage kon men proberen om ook hier de neary te slaan.

Voor de winnaar stond daar een weekend Fiat 124 Spider-Cabrio rijden tegenover aangeboden door Abswoude Autopromenade! Het was Adrie de Jager die erin slaagde om er bij deze hole voor het goede doel als beste te slaan. Tijdens de prijsuitreiking werd het bedrag bekend gemaakt dat werd opgehaald met deze mooie actie.

Een mooi bedrag van € 220,- is er opgehaald door de deelnemende golfers van de Thuisblijverswedstrijd van Tespelduyn voor KDC De Honingraat te Noordwijkerhout.

Tekst en foto's Tespelduyn.