Datum: 01-06-2023 - 17:50
19
jul
'17

De Zonnebloem op de braderie.

De weerprofeten gelovend wordt het tijdens de komende braderie zonnebloemweer. En dat is een goed bericht als het gaat om de verkoop van de Zonnebloemloten. Waar vindt u de stand van de Zonnebloem, afdeling Noordwijkerhout, dit jaar? U heeft niet lang te zoeken...

wij staan nabij de voormalige RABO-bank!  Af en toe komt de opmerking: we hebben aan de deur al een Zonnebloemlot gekocht. Dat is uiteraard uitstekend. De opbrengst daarvan komt ten goede aan het landelijk Zonnebloemwerk.

Aan onze stand koopt u loten voor het plaatselijk Zonnebloemwerk. Om de financiën van de Zonnebloem te versterken is de lotenverkoop tijdens de braderie een belangrijke bron van inkomsten. En, met de koop van loten aan onze stand ziet u meteen of u in de prijzen bent gevallen.

Waar doen we dit allemaal voor? Een sterke kant van ons Zonnebloemwerk is de persoonlijke aandacht van vrijwilligers voor onze gasten. Vooral het bezoekwerk is voor de gasten een teken dat ze erbij horen. En dat willen we graag zo houden. 

Tekst en foto Zonnebloem afdeling Noordwijkerhout.