Datum: 19-04-2021 - 11:33
16
jul
'17

Mark Schenning (ex UNA) nieuwe trainer VVSB.

VVSB heeft zondagmiddag bekendgemaakt dat Mark Schenning de opvolger is geworden van Wilfred van Leeuwen als trainer van het eerste elftal welke uitkomt in de 2e divisie. Tekst VVSB: Zowel bij de voorselectie als tijdens de gesprekken bevestigde Mark het goede gevoel bij de...

Technische Commissie en het bestuur.We zijn blij bekend te maken dat Mark Schenning onze nieuwe trainer wordt. Zowel bij de voorselectie als tijdens de gesprekken bevestigde Mark het goede gevoel bij de Technische Commissie en het bestuur.

Mark is een rustige en realistische trainer die met een betaald- en amateurvoetbal achtergrond invulling kan geven aan de verdere doorgroei en positieve spelopvatting van VVSB. Hij kent de Tweede Divisie door zijn jaren bij UNA maar al te goed. Ook bij UNA staat de club en het wij-gevoel centraal bij het presteren op niveau.

Mark is per direct beschikbaar al zal hij pas na zijn vakantie per 29 juli starten. Het tweede deel van de voorbereiding van onze selectie vangt natuurlijk gewoon op 22 juli aan. Wij wensen Mark hierbij nogmaals een hartelijk welkom en veel succes in ons mooie Noordwijkerhout!

Tekst VVSB - Foto VV UNA.