15
jul
'17

Appeltje en Eitje en Zonnebloem. (foto's)

Je kunt je afvragen wat heeft Appeltje en Eitje met de Zonnebloem van doen. Maar, Noordwijkerhouters die bekend zijn met de zorgboerderij van het Raamwerk weten dat je daar Appeltje en Eitje vindt. Een schitterende locatie om daar met gasten van de Zonnebloem een...

aantal uren rond te brengen. Niet alleen wandelen langs de vele dieren daar, maar vooral ook genieten van koffie/thee met appeltaart. Onze gasten worden door de vriendelijke gastvrouwen van Appeltje en eitje op hun wenken bediend en van alle gemakken voorzien. Je bent daar echt te gast.

Fietsers die gebruik maken van het onlangs aangelegde fietspad tussen de Zeestraat en de Kraaierslaan hebben ook deze locatie ontdekt. In het winkeltje van Appeltje en Eitje vindt je niet alleen groenten uit eigen tuin maar ook allerlei hebbedingetjes.

Voor de gasten van de Zonnebloem de gelegenheid voor de koop van leuke cadeautjes voor eigen gebruik of voor de weggeef. Het volgende uitstapje voor gasten van de Zonnebloem staat al op het programma.

Tekst en foto's Zonnebloem Noordwijkerhout.