Datum: 27-10-2021 - 00:02
09
jul
'17

Dag 2 van het LOUNGEFEST, een uniek 'tweedaags' festival in de Bollenstreek. (foto's)

Onder prima weersomstandigheden voor een festival in de openlucht, startte zaterdagmiddag om 13.00 uur dag twee van het Loungefest aan het Oosterduinse meer. Voor de rond de 2500 bezoekers op deze 2e dag was het goed toeven aan de waterkant. Met optredens van diverse top-bands...

op twee verschillende podiums en daarnaast nog twee DJ-locaties, waarvan eentje op het water, was er voor iedere bezoeker wel iets van zijn muzieksmaak bij. Het optreden van de bekend zanger Kenny B. op het hoofdpodium trok daarbij wel het meeste publiek en aan de enthousiaste reacties van het publiek te merken gaf Kenny met het optreden zijn toehoorders waar voor hun geld.

De organisatie had goed voor de inwendige mens gezorgd en zo kon men kiezen uit het grote aanbod van de lekkerste hapjes bij de vele food-trucks om de honger te stillen. Ook bij de verschillende tappunten was er geen nee te koop en werd je vlot geholpen. Tel daar bij op dat de ambiance er ook dit jaar weer schitterend uitzag, kunnen we wel zeggen dat de 5e editie van het Loungefest meer dan geslaagd is geweest.

Een compliment is dan zeker op zijn plaats voor de organisatie en zijn vele vrijwilligers van het Loungefest, we mogen als Noordwijkerhout best heel trots zijn dat we dit top-festival binnen onze gemeentegrens hebben.

Klik hier voor de foto's/filmpje en het verslag van dag 1.

Foto's dag 2 BON. (
klik hier voor een kort filmpje met het optreden van Kenny B.)