Datum: 19-09-2020 - 17:59
07
jul
'17

Zes vragen aan Peet van der Slot: Waarom ben je, volgens jou, gek als je niet naar Loungefest komt? (deel 5)

Vrijdag 7 juli & zaterdag 8 juli is het weer tijd voor het mooiste feest van de Bollenstreek: Loungefest. Dit festival vindt voor de vijfde keer plaats aan het Oosterduinse meer in Noordwijkerhout. Voor de organisatie van dit geweldige festival zijn natuurlijk...

veel mensen van onschatbare waarde nodig sponsors, bezoekers, vrijwilligers en vrienden van Loungefest. Om alvast in de stemming te komen, lees je de komende vijf dagen elke dag een interview met een bekende of minder bekende Noordwijkerhouter op Blik Op Noordwijkerhout. Houd de site dus goed in de gaten en ontdek waarom je volgens deze mensen gek bent als je niet naar Loungefest komt!

Kaarten voor Loungefest zijn zo lang de voorraad strekt nog te koop bij het VVV-Noordwijkerhout in de Dorpsstraat en via www.loungefest.nl.

Het vijfde en laatste interview is met Peet van der Slot, speler van het eerste van VVSB en bezoeker van het eerste uur. Wat vindt hij van het Loungefest en kun je Peet daar tegenkomen dit jaar?

1. Ga je dit jaar naar Loungefest op 7 & 8 juli? Welke dag(en)?
Ik ga proberen om dit jaar the first in, last out-man te worden, dus alle dagen en elk uurtje aanwezig. Er staan voor elke dag mooie optredens dus ik wil niks missen!

2. Met wie ga jij naar Loungefest?
Met mezelf, er komen alleen maar leuke mensen, dus komt vanzelf goed!

3. Voor wie is Loungefest?
Loungefest is voor iedereen die houdt van gezelligheid, gekkigheid en een klein drankje erbij.

4. Voor de hoeveelste keer ga je naar Loungefest?
Tot nu toe alle edities geweest en ik blijf ook elke editie aanwezig. Loungefest is hard op weg om carnaval naar de kroon te steken ;)

5. Op welke manier ben jij betrokken bij Loungefest?
Doordat ik veel mensen ken uit de organisatie en zelf net als de organisatoren ook een echte Noordwijkerhouter ben. Ik denk dat de kracht van de Loungefest-organisatie de saamhorigheid is en dat is ook waar Noordwijkerhout voor staat. Dus op die manier zijn denk ik alle Noordwijkerhouters een beetje betrokken bij Loungefest.

6. Waarom ben je, volgens jou, gek als je niet naar Loungefest komt?
Ik kan me niet voorstellen dat iemand zo gek is dat hij niet naar Loungefest gaat, want als je niet hier bij wilt zijn, weet je echt niet wat een goed feestje is!