Datum: 26-10-2021 - 23:35
05
jul
'17

Zes vragen aan Frans Ooms (Scheldebrouwerij): Waarom ben je, volgens jou, gek als je niet naar Loungefest komt? (deel 3)

Vrijdag 7 juli & zaterdag 8 juli is het weer tijd voor het mooiste feest van de Bollenstreek: Loungefest. Dit festival vindt voor de vijfde keer plaats aan het Oosterduinse meer in Noordwijkerhout. Voor de organisatie van dit geweldige festival zijn natuurlijk...

veel mensen van onschatbare waarde nodig sponsors, bezoekers, vrijwilligers en vrienden van Loungefest. Om alvast in de stemming te komen, lees je de komende vijf dagen elke dag een interview met een bekende of minder bekende Noordwijkerhouter op Blik Op Noordwijkerhout. Houd de site dus goed in de gaten en ontdek waarom je volgens deze mensen gek bent als je niet naar Loungefest komt!

Kaarten voor Loungefest zijn nog te koop bij het VVV-Noordwijkerhout in de Dorpsstraat en via www.loungefest.nl.

Het derde interview is met Frans Ooms van de Scheldebrouwerij. Wat vindt hij van het Loungefest en kun je Frans daar tegenkomen dit jaar?

1. Ga je dit jaar naar Loungefest op 7 & 8 juli? Welke dag(en)?
Jazeker, vrijdag en zaterdag.

2. Met wie ga jij naar Loungefest?
Met collega’s omdat we er met Scheldebrouwerij gaan werken.

3. Voor wie is Loungefest?
Voor mensen die relaxed in het leven staan, jong en oud dus. Primaire doelgroep vanuit de muziek ligt tussen 15 en 40 maar ik zie het ook als een festival waar je met familie en vrienden van alle leeftijden kan genieten van de originele uitstraling, acts en van elkaar.

4. Voor de hoeveelste keer ga je naar Loungefest?
5e keer

5. Op welke manier ben jij betrokken bij Loungefest?
Fan, leverancier en sponsor.

6. Waarom ben je, volgens jou, gek als je niet naar Loungefest komt?
Wie niet komt is echt gek! Want dan mis je het mooiste Noordwijkerhouts feestje van het jaar dat is georganiseerd door een stel gekke jonge gasten uit Noordwijkerhout met inmiddels maar liefst 250 vrijwilligers. Je mist dan ook:
* prachtige muziek met dit jaar de beste line up ooit
* heerlijk eten op de foodcourts met lekkere speciaalbiertjes van Scheldebrouwerij gepresenteerd door Bier op Wielen
* secret stage
* zon, gras en Como meer
* vooral gezelligheid voor iedereen. En daar hoef je niet eens voor uit Noordwijkerhout te komen, die gezelligheid kleeft direct aan je als je binnen een straal van 10 km van het Witte Kerkje komt!