Datum: 26-10-2021 - 22:52
03
jul
'17

Zes vragen aan Pieter van der Geest: Waarom ben je, volgens jou, gek als je niet naar Loungefest komt? (deel 1)

Vrijdag 7 juli & zaterdag 8 juli is het weer tijd voor het mooiste feest van de Bollenstreek: Loungefest. Dit festival vindt voor de vijfde keer plaats aan het Oosterduinse meer in Noordwijkerhout. Voor de organisatie van dit geweldige festival zijn natuurlijk veel mensen van onschatbare waarde nodig...

sponsors, bezoekers, vrijwilligers en vrienden van Loungefest. Om alvast in de stemming te komen, lees je de komende vijf dagen elke dag een interview met een bekende of minder bekende Noordwijkerhouter op Blik Op Noordwijkerhout. Houd de site dus goed in de gaten en ontdek waarom je volgens deze mensen gek bent als je niet naar Loungefest komt!

Als eerste is er een interview met de alom bekende Noordwijkerhouter (BNer) Pieter van der Geest van Café van der Geest. Wat vindt hij van het Loungefest en kun je Pieter daar ook tegenkomen dit jaar?

1. Ga je dit jaar naar Loungefest op 7 & 8 juli? Welke dag(en)?
Ik ga zeker ook dit  jaar weer naar het Loungefest net als alle afgelopen keren. Ik denk dat ik beide dagen even ga kijken.

2. Met wie ga jij naar Loungefest?
Dit jaar met mijn vrouw en mogelijk met mijn oudste dochter Anne, die al twee keer eerder mee is geweest.

3. Voor wie is Loungefest?
Eerst vooral voor jongeren, maar steeds meer ook voor ouderen. Een lekker lui en lazy dagje aan de oevers van het meer.

4. Voor de hoeveelste keer ga je naar Loungefest?
5e keer

5. Op welke manier ben jij betrokken bij Loungefest?
Eerst als nieuwsgierige, na het stoppen van het Coverbandfestival was ik benieuwd wat de jongere generatie anders zou doen. Al die jaren ben ik sponsor geweest van het steeds groter wordende Fest. Inmiddels ook als echte fan vol bewondering wat de groep van 18 en al die vrijwilligers voor elkaar krijgen en neerzetten.  

6. Waarom ben je, volgens jou, gek als je niet naar Loungefest komt?
Wil je een super leuke dag uit, met goede muziek, foodtrucks en een super sfeer mag je het Loungefest niet missen. Een te gekke buitenkans die je niet mag missen.