Datum: 26-10-2021 - 22:43
29
jun
'17

Gasten stichting 'Met je hart' genieten van lunch bij Como & Co. (foto's)

De Stichting "met je hart" zet zich belangeloos in voor de kwetsbare ouderen in Noordwijkerhout. Zij hebben afgelopen woensdag samen met hun gasten genoten van een overheerlijke lunch bij Como & Co aan het Oosterduinse meer. Het was een gezellig samenzijn waarbij de dagelijkse...

sleur en soms de eenzaamheid plaats maakte voor warmte en een glimlach. Ook oud wethouder en tevens ambassadeur van de Stichting, de heer Morssink, ontbrak tijdens de ontmoeting niet. Stichting "met je hart" heeft nog plaats voor ouderen die mee kunnen met de ontmoetingen.

Lijkt het u leuk om mee te gaan of heb jij een vader/ moeder/ opa/ oma in Noordwijkerhout van 55+ die ook wel mee zou willen naar verschillende ontmoetingen die de Stichting organiseert, bel dan naar een van onderstaande nummers. De vrijwilligers halen de gasten altijd thuis op en zorgen ervoor dat zij na afloop ook weer thuis worden gebracht.

Ook is de stichting nog op zoek naar vrijwilligers. Lijkt het u leuk om de gasten bijvoorbeeld eens per twee maanden te begeleiden naar een ontmoeting, bel dan naar een van onderstaande telefoonnummers: Sabine Fasting: 06-11836149 - Sandra de Winter: 06-51730939.

Tekst en foto's Stichting Met je hart Noordwijkerhout.