27
jun
'17

De jeugdbibliotheek, ook voor grote mensen.

Op 5 juli 2017 vanaf 12:00 uur organiseert de Bibliotheek een inloopmiddag waarin alle tijd is om uitleg te krijgen over hoe het reserveren via onze website in zijn werk gaat en andere handige digitale mogelijkheden. Op 3 oktober 2016 heeft de Bibliotheek Bollenstreek een servicepunt in De Zilk geopend (zie foto's)....

Deze is gevestigd in het gebouw van Basisschool De Egelantier en Kinderopvangorganisatie De Palmboom aan de Hafkenscheidtlaan 2. De aanwezige collectie is voor kinderen van 0 tot 12 jaar en de kinderen weten de bibliotheek goed te vinden. Ook volwassen leden kunnen van het servicepunt gebruik maken om bijvoorbeeld online gereserveerde boeken op te halen, dan wel geleende boeken terug te brengen.

Vooral als het lastig voor je is om naar één van onze andere vestigingen te komen en je niet bekend bent met internet bieden we op de woensdag- en vrijdagmiddag van 12:00 uur tot 16:00 uur de mogelijkheid om samen geschikte boeken te zoeken en te bestellen. Loop 5 juli vanaf 12:00 uur gerust even binnen en laat je informeren over de mogelijkheden die voor jou van toepassing zijn.

Foto's BON opening 2016.