Datum: 27-09-2022 - 00:36
23
jun
'17

Geweldige 3e editie Travel XL / Club Med Golfdag.

Op zaterdag 17 juni vond op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn alweer de 3e editie plaats van een bijzondere golfwedstrijd. Naast de samenwerking vanuit de eerdere edities met Travel XL Beuk en Club Med schaarden TravelXL Van Limburg en TravelXL Katwijk...

zich ook aan bij deze succesvolle formule! De golfwedstrijd kende dit jaar een prijzentafel van liefst 28 prijzen met een waarde van € 4.500. Met een deelnemersveld van 111 golfers was Landgoed & Golfbaan Tespelduyn deze dag dé locatie voor iedere golfliefhebber.

Nadat de laatste golfers terug waren op het terras kon de organisatie van Travel XL, Club Med en Tespelduyn starten met de prijsuitreiking. Elke golfer die aan de wedstrijd deel had genomen maakte kans op een prijs, aangezien er 12 prijzen middels loting verdeeld werden. 

De waanzinnige hoofdprijs, 7 nachten all-inclusive golfvakantie voor 2 personen op een Europese Club Med-bestemming ter waarde van ca. € 2.200, werd gewonnen door Raymond Bennekers. Een reischeque ter waarde van € 500 werd gewonnen door Rob Versteeg en Jan Slingerland was de gelukkige winnaar van een reischeque van € 250.

Verder waren er nog vele deelnemers van de wedstrijd die met mooie prijzen huiswaarts gingen; diverse reischeques van € 100, dinerbonnen, greenfees en dinerarrangementen en Business Club kaarten voor ZZ Leiden Basketball.

Naast deze prachtige prijzentafel waren er ook prijzen die men kon winnen aan de hand van de geleverde prestatie tijdens de golfwedstrijd. Zo werd de Neary geslagen door Ria de Klerk en gingen Hans Kret en Katinka Pennings er vandoor met de prijs Longest drive heren/dames. Ook de beste 3 deelnemers per categorie gingen met een mooie prijs huiswaarts!

Als verrassing was er zelfs voor alle deelnemers een prachtige goodiebag met daarin o.a. een reischeque ter waarde van € 35! Kortom, een geweldige golfdag in samenwerking met Travel XL en Club Med die óók in 2018 een vervolg krijgt! Op 16 juni 2018 vindt de 4e editie plaats. Noteer dus alvast de datum in de agenda’s want ook deze editie wilt u uiteraard niet missen!

Tekst en foto's Tespelduyn.