Datum: 01-07-2022 - 00:37
21
jun
'17

Eerste vraag en aanbod op de 'Vindplaats' van Blik Op Noordwijkerhout.

Zaterdag 17 juni is de nieuwe website van Blik Op Noordwijkerhout succesvol online gegaan. Zoals u  kunt zien is de BON-website in een nieuw en modern jasje gestoken en is het voorzien van de laatste technische mogelijkheden die er op dit moment voorhanden zijn. Niet alles wordt daar nu...

al van gebruikt, maar vanaf vandaag zal er voortdurend voor en achter schermen gewerkt gaan worden om deze nieuwswebsites constant mee te laten gaan aan de eisen van de nieuwe tijd. Klik hier voor een uitleg van de nieuwe website.

'Vindplaats'
We hebben aantal nieuwe menu-items en mogelijkheden aan de website toegevoegd waaronder de menu-pagina 'Vindplaats'.

Bent u iets kwijt, heeft u iets gevonden, iets aan te bieden of zoekt u iets? Plaats uw bericht (max. 50 woorden) op deze 'Vindplaats'. Berichten plaatsen is alleen bedoeld voor (particuliere) inwoners van Noordwijkerhout en De Zilk.

Aanmelden kan alleen via het contact op de 'Vindplaats-pagina' en onder vermelding van naam, email, telefoonnummer en informatie. Na goedkeuring van de redactie van BON, zal het bericht zsm geplaatst worden.

Is je advertentie/bericht niet meer actueel, meld hem dan weer even af. Na 2 maanden word automatisch je advertentie van de 'Vindplaats' verwijderd.

Twee bezoekers van BON hebben de 'Vindplaats'  al gevonden en hebben hun 'vraag en aanbod' geplaatst.