20
jun
'17

Altijd een keer naar Rome willen gaan?

Altijd een keer naar Rome willen gaan? Maar het kwam er niet van of u wilde niet alleen reizen? U wilt ook géén bedevaartreis, maar eerder een culturele reis met enige religieuze aspecten?  Van 9 t/m 13 oktober a.s. organiseert Jos Westgeest voor Parochie Sint-Maarten...

Noordwijkerhout, Noordwijk en Teylingen, weer een vijfdaagse reis naar Rome en Vaticaanstad. Hiervoor zijn nog plaatsen beschikbaar. Ook als u geen directe binding heeft met de parochie bent u van harte uitgenodigd om mee te gaan. Tijdens deze reis krijgt u o.l.v. professionele gidsen een prachtige indruk van Rome in al zijn facetten: Vaticaanstad, het Forum Romanum en het Colosseum, Piazza Navona en de Trevifonteinen. Ook brengen wij een bezoek aan de typische Romeinse wijk Trastevere.

Op de woensdagmorgen is het mogelijk de wekelijkse audiëntie bij te wonen van Paus Franciscus op het Sint-Pietersplein. Tijdens het verblijf in Rome wordt er overnacht in het Hotel “Madri Pie”, een voormalig klooster op 200 meter loopafstand van het Sint-Pietersplein. Bent u geïnteresseerd?  Neem dan contact op met Jos Westgeest (06 53 62 20 51) of stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan vrijblijvend uitgebreide reisinformatie, waarna u zich kunt inschrijven voor deelname.

Tekst en foto Parochie Sint Maarten.