18
jun
'17

Como’s Jazz & Blues een zonnig succes. (foto's + filmpje)

Op zondag 18 juni organiseerde van 12.00 uur tot zonsondergang Como & Co in samenwerking met Fossen Events het gratis festival Como’s Jazz & Blues aan het Oosterduinse meer. Een laagdrempelig en relaxt festival waarbij de lekkerste jazz en blues sounds door verschillende bands ten gehore werden gebracht...

Op een zeer zonnige zondag konden de vele bezoekers van het festival via twee podia genieten van de in totaal zes bands. De blues acts werden verzorgd door AJ Plug Trio, Fat Harry & The Fuzzy Licks en de Robbert Fossen Blues Band. De jazz artiesten waren EVOLVE onder leiding van Frederieke Kroone, Toine Scholten en These Demons.

Met het heerlijke weer op deze dag was het volop genieten van de koude biertjes van de tap, het schepijs en de ijskoffie! Ook voor de kinderen was er genoeg vertier, lekker zwemmen in het meer en de kinderen konden zich vermaken met  Jenga XL, de opblaasbare waterattributen, blikgooien en hoepelen.

Aan een lekker hapje ontbrak het zoals gewoonlijk bij Como & Co ook niet, geheel in stijl waren er spareribs en kippetjes en werden de broodjes braadworst klaargemaakt in de smoker. Met een lekker zonnetje, goede muziek en een hapje en een drankje was vandaag goed toeven bij Como’s Jazz & Blues aan het Oosterduinse meer

Foto's BON, laatste foto Nicolet Wijnvoord. (klik hier voor het filmpje Facebook Live) Binnenkort meer foto's van Thomas Pieterse bij Como & Co.