Datum: 26-10-2021 - 23:21
18
jun
'17

Van 12.00 uur tot zonsondergang het gratis festival Como’s Jazz & Blues. (programma)

Op zondag 18 juni 2017 organiseert Como & Co in samenwerking met Fossen Events het gratis festival Como’s Jazz & Blues. Een laagdrempelig en relaxt festival waar u kunt genieten van de lekkerste jazz en blues sounds. Twee podia waar in totaal zes bands optreden. De blues...

acts worden verzorgd door AJ Plug Trio, Fat Harry & The Fuzzy Licks en de Robbert Fossen Blues Band. De jazz artiesten zijn EVOLVE onder leiding van Frederieke Kroone, Toine Scholten en These Demons. Een gevarieerde line-up die gegarandeerd zorgt voor een heerlijke sfeer waar u optimaal kunt genieten van de mooie omgeving aan het Oosterduinse meer.

Met dit heerlijke weer is het genieten met koude biertjes van de tap, schepijs en ijskoffie! We hebben statafels in het water waar u lekker kunt afkoelen. Voor de kinderen hebben we genoeg vertier! Er is Jenga XL, opblaasbare waterattributen, blikgooien en hoepelen. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke zondag!

Geheel in stijl bereiden we op een unieke manier spareribs en kippetjes en maken we broodjes braadworst klaar in onze smoker. Het festival heeft een gratis toegang, start om 12:00 uur en gaat door tot zonsondergang.

Het parkeren van uw auto kan gratis op het parkeerterrein naast Como & Co (Boekhorsterweg 18, 2211 AL Noordwijkerhout). Meer informatie vindt u op http://www.como-co.nl/ of de Facebookpagina van Como & Co.

Tekst en foto's Como & Co.