Datum: 01-07-2022 - 00:16
12
jun
'17

Welkom op de nieuwe website van Blik Op Noordwijkerhout.

De nieuwswebsite Blik Op Noordwijkerhout.nl is in juni 2010 van start gegaan met nieuws van, voor, over Noordwijkerhout en De Zilk. In april 2012 is het laatste keer geweest dat de website grondig is aangepakt en dus werd het tijd voor een nieuwe eigentijdse versie...

van Blik Op Noordwijkerhout. Als eerste tip kunnen we u melden dat als er tekst in het oranje staat er een link achter zit wat te maken heeft met onderwerp of het is een e-mailadres waarmee u rechtstreeks contact kunt zoeken met de eigenaar.

In navolging van het in april online gaan van de nieuwe website Blik Op Lisse (webmaster Hans Geerlings), is het vandaag zaterdag 12 juni de beurt aan de websites van Blik Op Noordwijkerhout (webmaster Gidie Vogels) en Blik Op Noordwijk (webmaster Gielen) om de nieuwe website aan u te presenteren. 

Zoals u ziet is onze website in een nieuw en modern jasje gestoken en is het voorzien van de laatste technische mogelijkheden die er op dit moment voorhanden zijn. Niet alles wordt daar nu al van gebruikt, maar vanaf vandaag zal er voortdurend voor en achter schermen gewerkt gaan worden om deze nieuwswebsites constant mee te laten gaan aan de eisen van de nieuwe tijd.

We hebben met de nieuwe website een sprong voorruit gemaakt bij het gebruik op uw smartphone, de website past zich automatisch aan de maat van de laptop, tablet of smartphone. De foto's in de fotogalerij kunt u voortaan in een fotoslideshow achter elkaar bekijken en niet zoals voorheen één voor één.

De nieuwe websites zijn ontwikkeld door Natacha Hulsebosch van Pixit Ontwerpstudio en Huub Smit van Yuzi Web & Apps. De komende tijd zullen er nog een aantal Blik Op websites omgezet worden naar de nieuwe lay-out. Maar onze slogan blijft: "De compleetste website van, voor en over Noordwijkerhout"

De organisatie van Blik Op Nederland wil graag het concept van Blik Op verder uitbreiden met meerdere plaatsen, heeft u als (startende) ondernemer ook interesse om een succesvolle nieuwswebsite te starten in uw woonplaats, klik dan hier voor meer informatie.

Voor u als bezoeker van de Blik Op nieuwswebsite zijn er een aantal veranderingen die we hieronder voor u met een uitleg op een rijtje zetten. Voor de menu-items die u hierboven kunt zien gaan we van links naar rechts.

Menu-item 1 : BlikOp
Als u op het uitklapmenu item BlikOp klikt ziet u een aantal menu-items verschijnen (klik hier voor een voorbeeld). Klik op het item welke u graag wilt bekijken. Columns (2), vacatures, familieberichten (2), dagbladen, Zilkerweb, Buienradar en BlikOpTV. Twee daarvan openen zich in twee nieuwe items: Columns: van Egbert van der Weide met Uitgeweid en van Ruud met Hoe ist ja bèst. En het item familieberichten is verdeeld in rouwberichten en in geboorte/huwelijk/feestberichten.

De items vacatures, dagbladen, Zilkerweb en Buienrader bestonden ook al en spreken voor zichzelf. Nieuw is het item BlikOp TV, dit is het You Tube kanaal en daar komen alle filmpjes te staan die we sinds de start van Blik Op Noordwijkerhout in 2010 hebben opgenomen. Op dit moment staat er de top 25 van best bekeken filmpjes, hierbij is de onbetwiste nummer 1 het filmpje van: Motorclub Satudarah bewijst laatste eer aan Noordwijkerhouts clublid Jack die bijna 125.000 keer bekeken. Later volgen alle 697 filmpjes.

Menu-item 2, 3, 4 : Nieuws, adressen en agenda
Blik Op Noordwijkerhout is een ontmoetingsplaats voor iedereen in de gemeente Noordwijkerhout: inwoners, ondernemers, verenigingen, instellingen, iedereen komt hier aan bod en er is voor ieder wat wils. Wat biedt Blik Op Noordwijkerhout aan verenigingen, instellingen en bedrijven? Net als een ieder ander mag een vereniging, instelling of bedrijf (als adverteerder), foto’s en nieuws aanleveren. Wij plaatsen dit alles geheel kosteloos en altijd op de voorpagina.

Ook uw evenement, happening, open dag e.d. plaatsen wij gratis in de agenda. Deze kunt u nu ook gelijk zien met de 5 eerstkomende agenda-items aan de rechterkant van het scherm en er zit ook een link achter om direct na het item toe te gaan. Mail uw redactionele stuk naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en stuur ons ook uw logo en wat leuke foto’s mee. Inwoners van Noordwijkerhout en De Zilk (maar ook 'buitendorpse' gasten / toeristen) vinden hier bovendien alles wat ze zoeken en worden dagelijks op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Bij de adressen vindt u alle bedrijven, verenigingen, scholen, kerken, instellingen die er in onze gemeente gevestigd zijn, heeft u aanvullingen of aanpassingen mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In de agenda kan men zien wat er de komende weken te doen is, er zijn verschillende tips, fotoreportages van evenementen en nog veel meer. Kortom een veelzijdige site.

Menu-item 5: Acties (nieuw)
Hier komen de acties voor u als bezoeker te staan van de adverteerders van Blik Op Noordwijkerhout, deze wordt geregeld aangevuld met nieuwe aanbiedingen.

Menu-item 6: Vindplaats (nieuw)
Iets kwijt, wat gevonden, iets aan te bieden of zoekt u iets? Plaats uw bericht gratis voor particulieren op deze 'Vindplaats'.

Menu-item 7: Contactpagina
Heeft u iets te melden voor de nieuwspagina, de agenda ect. dan horen we dat graag van u via de contactpagina.

Webmaster Gidie Vogels van Blik Op Noordwijkerhout wenst u veel lees- en kijkplezier op de nieuwe website en laat u dagelijks op de hoogte houden met nieuws van, voor en over Noordwijkerhout op www.blikopnoordwijkerhout.nl. Ontbreekt er iets of heeft u een suggestie? Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto v.l.n.r.
Leon Gielen (Noordwijk), Hans Geerlings (Lisse), Gidie Vogels (Noordwijkerhout). Klik op de foto voor een vergroting.