Datum: 17-09-2021 - 21:02
11
jun
'17

Zonnig schapenscheerfeest Dierenhoeve trekt veel bezoekers. (foto's)

Het jaarlijkse schapenscheerfeest op de Dierenhoeve mocht zich gelijk al om 11.00 uur verheugen in een grote belangstelling. Met een zonnetje wat heerlijk scheen was het op zondag goed toeven op zorg- en kinderboerderij De Dierenhoeve. Ook dit jaar had de organisatie het...

schapenscheerfeest omlijst met tal van activiteiten voor jong en oud, waaraan door veel kinderen enthousiast werd deelgenomen. Door vakkundige handen van de twee ervaren schapenscheerders werden de schapen van hun warme winterwacht ontdaan, een leuk spektakel wat altijd weer veel bekijks trekt.

Terwijl de kinderen met hun strippenkaart meededen aan het spelletjescircuit of zelf de wol mochten kammen of achter het spinnewiel zitten, was het in de zon voor de ouderen goed toeven op het terras bij het Koffiehuis en lieten zij zich de ambachtelijke producten goed smaken.

 

De lootjes van de loterij werden veelvuldig aan de man/vrouw gebracht en gingen een flink aantal bezoekers tevreden (al dan niet met een prijsje) huiswaarts. Met dank aan de vele vrijwilligers, die ook nu weer graag de handen uitstaken, was het weer een prima dag. Niet alleen voor de schapen, maar ook voor de vele bezoekers en De Dierenhoeve zelf.

Foto's BON.