Datum: 17-10-2021 - 01:36
13
jun
'17

Pop-up galerie 'Heel De Zilk Schildert' met werk van 42 kunstenaars een groot succes. (foto's)

Onder het motto 'Heel De Zilk Schildert' organiseerden de twee enthousiaste kunstliefhebbers Jacqueline Nederstigt en Coby de Haas, op zondag 11 juni een pop-up galerie in De Zilk. In de kassen van Hans Mesker aan de Beeklaan toonden maar liefst 42 kunsttalenten, vrijetijd-kunstenaars...

en profs, op deze zonnige zondag hun kunstwerken aan iedereen die dat graag wilden zien. Het initiatief werd met rond de 500 bezoekers een groot succes, ook de exposanten waren vol lof over de organisatie en hoe alles was gepresenteerd.

De toegang van deze eerste pop-up galerie was gratis en met een hapje en een drankje en flink wat bezoekers uit De Zilk werd het ook een beetje een Zilkse reünie.  

Er werd op deze dag ook nog aandacht gevraagd voor het goede doel project in Gambia van Lo en Coby De Haas en daar werd gul voor gegeven. Namens Lo en Coby hartelijk hiervoor!

Het bedrag gaat gevoegd worden bij de pot van de komende barbecue: "Eten Voor Gambia" op zondag 1 Juli. Meer dan 120 personen hebben zich aangemeld, maar er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. U kunt zich aanmelden bij Lo en Coby, dit wordt ook weer een mooi festijn.

Foto's Coby en Lo de Haas.