Datum: 26-10-2021 - 10:51
09
jun
'17

Zed op de informatiemiddag bij Optisport zwembad De Schelft.

Afgelopen woensdag was de haai Zed aanwezig bij de aankomst van de eerste wandelavond van de avond4daagse. Zed is de mascotte van de zwemlessen bij Optisport zwembad De Schelft. Samen met het promotie-team van de Schelft heeft hij aan de vele sportieve...

wandelaars kortingskaartjes voor het vrij zwemmen in de Schelft en ballonnen uitgedeeld. En natuurlijk gingen veel kinderen met Zed op de foto.

Is het je afgelopen woensdag niet gelukt een foto moment te vinden met Zed, kom dan woensdagmiddag 21 juni naar het zwembad in de Schelft. Tussen 13.30 en 15.30 uur zal het zwembad niet alleen geopend zijn voor het vrij zwemmen, maar is er een informatiestand.

Jonah ter Heide, hoofd zwemzaken bij Optisport de Schelft en tevens zwemdocent, zal deze middag aanwezig zijn om al uw vragen over de zwemlessen in de Schelft te beantwoorden.

Tevens is er een mogelijkheid dat uw kind gaat voorzwemmen, om zo het zwemnivo te bepalen en in te stromen in een lesgroep. U kunt direct gratis inschrijven en in overleg starten met de zwemlessen van uw kind.

Tijdens de zomervakantie komen de reguliere zwemlessen te vervallen en worden er zomerzwemlessen gegeven. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar hiervoor en tijdens deze informatie middag kunt u zich inschrijven voor deze zomerlessen.

Nieuw in de Schelft is het Aandachtzwemmen. In groepjes van maximaal 6 kinderen wordt deze nieuwe vorm van lesgeven gegeven op de woensdagmiddag. Jonah kan op de informatiemiddag 21 juni u hier alles over vertellen.

Natuurlijk is het zwembad ook geopend voor vrij zwemmen en ligt de Zed & Sop stormbaan in het water. Voor meer informatie bel naar de receptie van de Schelft 0252-376241 of mail naar Jonah ter Heide: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.