Datum: 25-06-2021 - 14:55
09
jun
'17

Zondag 25 juni start van de 10 kofferbak/ rommelmarkten Keiebijters.

Wederom organiseren de Keiebijters deze zomer de bekende en inmiddels zeer traditionele kofferbakverkopen. Ook dit jaar zullen deze plaatsvinden op de vertrouwde locatie op het Bavo-terrein achter het voormalige hoofdgebouw aan de Langevelderweg 27 in Noordwijkerhout...

De 10 kofferbakmarkten zullen plaatsvinden op alle zondagen van 25 juni tot en met 27 augustus. De Keiebijters hopen uiteraard weer op een goede opbrengst om te kunnen gebruiken voor het organiseren van carnavalsactiviteiten voor bewoners en cliënten van Het Raamwerk en Rivierduinen.

Vanwege de grote toeloop in de afgelopen jaren en de eenvoudige mogelijkheden van de vereniging heeft de firma Barthen Verhuur uit Leiden gemeend de Keiebijters een handje te helpen. Voor de duur van 10 zondagen plaatsen zij twee luxe toiletcabines voor de bezoekers.

Vele verkopers nemen de moeite om elke zondag weer hun waren uit te stallen. De bezoekers kunnen ook dit jaar weer naar huis met dat ene boek, die speciale lamp of andere bruikbare dingen, waarnaar ze bewust op zoek zijn.

Verkopers kunnen vanuit hun auto of gewoon op een plek onder een eigen partytent spulletjes verkopen. Voor de mensen die hun spulletjes willen verkopen kost een standplaats met auto € 15,- een standplaats auto met aanhanger of standplaats bus(je) € 20,- Reserveren van een standplaats vooraf is niet nodig. 

Verkopers zijn vanaf 07.30 welkom en kunnen voor alle voorwaarden en alle overige vragen contact per mail contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Aanvang rommelmarkt is 09:00 uur en we stoppen om 16:00 uur.  De toegang voor bezoekers is gratis. Meer informatie is ook terug te vinden op de Keiebijters Facebookpagina en website www.keiebijters.com.