Datum: 09-08-2022 - 00:54
10
jun
'17

Vrolijke en zonnige intocht Avondvierdaagse Noordwijkerhout (foto's).

De 61ste Avondvierdaagse kon dit jaar, behalve de eerste stormachtige dag, onder prima wandelomstandigheden en zonder een spetter regen gelopen worden. De laatste avond op vrijdag werd ook weer met een lekker avondzonnetje gelopen. De intocht op de 'Via Vilea'....

oftewel de Dorpsstraat, was een vrolijk en muzikaal gebeuren. Aan het begin van de Dorpsstraat stonden de Keietoeters hun gezellige noten te blazen en bij de Witte Kerk werden de lopers onthaald door de vrolijke klanken van de Koetillers.

Voor Het Wapen van Noordwijkerhout was er een finishlijn getrokken en konden de deelnemers juichend tussen de balonnen-torens van Suzanne's Feestshop door om hun Avondvierdaagse af te sluiten.

Het was lekker druk en gezellig in het dorp met alle ouders, familie en bekenden, waarvan velen aan de wandelaars een bloemetje of iets anders aanboden. De felbegeerde medailles (vervaardigd door Ton Sur Ton/Hekker Sport) werden vlak achter de finishlijn uitgereikt aan de 699 geregistreerde lopers (vorig jaar 694).

Een compliment voor de nieuwe organisatie is wel op zijn plaats, allemaal nieuwe vrijwilligers die hun taken prima hebben opgepakt zo bij de voor hun eerste keer. Ze hadden flinke pech toen de eerste dag door de storm uitviel, maar daarna kregen ze wat ze verdienden...prima wandelweer en blije gezichten van de wandelaars. Op naar volgend jaar zullen we maar zeggen!

Dag 1 Avondvierdaagse Noordwijkerhout werd helaas afgelast. > (zie stormbericht)

Verslag dag 2 Avondvierdaagse Noordwijkerhout (foto's)

Verslag dag 3 Avondvierdaagse Noordwijkerhout (foto's)

 

Foto's BON intocht.