Datum: 09-08-2022 - 01:27
08
jun
'17

Een stormachtig begin van de Avondvierdaagse Noordwijkerhout (foto's - dag 2).

De nieuwe organisatie van de Avondvierdaagse kreeg op dinsdagavond, een flinke valse start te verwerken. Het stormachtige weer bracht teveel risico's (zie bericht omvallende bomen) met zich mee en daarom besloot het bestuur om de eerste avondwandeling te schrappen...

Gelukkig was het weer op woensdagavond voor de 2e dag, ondanks de nog stevige wind, een stuk beter en scheen in het begin het zonnetje zelfs. Het nieuwe bestuur had ook een nieuwe startplaats bedacht en dat was in de Dorpsstraat naast de Witte Kerk.

Maar liefst 699 grote en kleine deelnemers gingen dit jaar van start en liepen op de 2e dag de traditionele route rond het Oosterduinse meer (Comomeer), startend met een heerlijk avondzonnetje werd het een mooie wandeling.

De redactie van BON had zijn fotopositie ingenomen tegenover het terras van Como & Co aan het Oosterduinse meer. Bij de Corneliabrug stonden, zoals iedere avond een keer in de route, de drink- en eetplaatsen voor de kinderen van de verschillende scholen.

Uiteindelijk was het eindpunt van deze wandeltocht, zoals iedere wandelavond dit jaar, bij de Witte Kerk. Woensdagavond op de 3e dag zullen de wandelaars hun route gaan lopen door onder andere Mossenest 2 en de Victorwijk.

Foto's BON bij de start in het centrum en het Oosterduinse meer.
(Foto 7 Optisport De Schelft met ZED)