Datum: 11-08-2020 - 02:40
07
jun
'17

6e editie 5roefestival in Noordwijkerhout: Het Jongeren Theaterfestival voor Zuid-Holland. (trailer)

Op zondag 11 juni barst voor de 6e keer het 5roefestival los in Noordwijkerhout. Het 5Roefestival biedt jonge theatermakers een podium om hun talent te laten zien, zich te meten met anderen.  Alle deelnemers zijn tussen de 12 en 19 jaar en lid van een theatergroep op...

school of theaterschool. 

Sjef van Leeuwen (initiatiefnemer festival): “Het festival is met de 6e editie nog steeds groeiende. Er is veel jong talent dat op een hoog niveau theater maakt. Het 5Roefestival is er om die jongeren de ruimte te geven om voor een groot publiek te laten zien wat ze in huis hebben”.

Met acht groepen uit heel Zuid Holland valt er weer veel te genieten. Een jury, bestaande uit Jessica Zeylmaker (actrice), Esther Scheldwacht (actrice, regisseur) en Korneel Evers (acteur en cabaretier), beoordeelt de spelers en reikt de prijzen uit.

Voor liefhebbers van theater en jong talent is dit een festival om niet te missen. Kijk voor meer informatie en reserveren van kaarten (Passe partout € 7,00,  Losse kaarten € 3,50) opp www.5roefestival.nl.

Tekst Sjef van Leeuwen (TCL). (klik op de foto voor het filmpje met de trailer)