05
jun
'17

Signeeravond boek "Geef een dominee nooit het woord..." door ds. Egbert van der Weide.

Op vrijdag 9 juni zal Egbert van der Weide zijn boek: 'Geef een dominee nooit het woord…' signeren. Speciaal voor degenen die hebben ingetekend gaat de Witte Kerk in Noordwijkerhout open, en wel van 19.30 tot 20.30 uur. 'Geef een dominee nooit het woord...' is een bundeling..

van een groot aantal columns die tussen 2008 en 2017 zijn verschenen. Columns die een mooi beeld geven van het reilen en zeilen in het dorp en van het wel en wee in de samenleving. Bovendien getuigen ze van de grote betrokkenheid van ds. van der Weide bij die samenleving.

De Stichting Vrienden van de Witte Kerk heeft deze bundel speciaal voor Egbert van der Weide samengesteld en aan hem overhandigd tijdens de afscheidsdienst eind april.

Vanaf 9 juni is de publieksversie beschikbaar. De oplage is eenmalig en beperkt maar er is nog wel een mogelijkheid om in te tekenen voor 9 juni via de website van de Vrienden: www.vriendenvandewittekerk.nl of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

De netto-opbrengst van het boek gaat naar een door Egbert van der Weide te bepalen goed doel!

Tekst en foto: Stichting Vrienden van de Witte Kerk.


Voor het verslag met foto's van het afscheid van "onze" dominee klik hier.