Datum: 19-04-2021 - 12:31
31
me
'17

Victorschool directeur Gerard Gerrits 65 jaar en gaat zich voorbereiden op zijn pensioen. (foto's)

Woensdagmorgen 31 mei was het groot feest bij de St. Victorschool, in de gemeenschapsruimte werd de vandaag jarige directeur Gerard Gerrits in het zonnetje gezet. Hij bereikte de mooie leeftijd van 65 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. De 'bovenmeester' werd...

door de kinderen uitbundig toegezongen en kreeg hij verschillende cadeautjes. Als bedankje gaf de jarige aan dat hij vandaag de kinderen zou trakteren op snoepgoed, wat een groot gejuich tot gevolg had.

Nog niet zo lang geleden ging je met 65 jaar met pensioen maar tegenwoordig niet meer, alhoewel het voor Gerard niet zo lang meer duurt. Hij gaat zich langzaam voorbereiden op zijn pensionering, na het inwerken van een opvolger neemt hij in januari 2018 afscheid.

Na 43 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt gaat Gerard genieten van zijn pensioen. Sinds zijn aanstelling als leraar heeft hij achtereenvolgens lesgegeven op de Jozefschool (nu Prinsenhof), de oude Victorschool, 't Mossenest, om daarna in 2000 benoemd te worden tot directeur van de St. Victorschool.

Zijn afscheid zal aan het eind van het jaar niet ongemerkt voorbij gaan en wordt er al gewerkt aan een feestprogramma maar daar later meer over op BON.

Foto's BON.