01
jun
'17

Boerderijwinkel 'Appeltje Eitje' van Raamwerk viert 5-jarig bestaan.

Boerderijwinkel 'Appeltje Eitje' van de Zorgboerderij De Hafakker van Raamwerk bestaat vijf jaar. We vieren dit eerste lustrum graag met onze klanten. Daarom bieden we van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 juni vol trots het tweede kopje koffie of thee gratis aan. Alle betalende...

klanten ontvangen een doosje (appeltje)-eitjes. Dus kom gezellig naar ons toe om onze verjaardag met ons te vieren!

Op de Zorgboerderij werken ongeveer 35 cliënten van Raamwerk. Zij doen veel verschillende klussen, zoals het verzorgen van de dieren, onderhouden van de tuinen, kweken van groenten, opknappen van meubels en het kappen van hout.

Een deel van de cliënten werkt in de boerderijwinkel Appeltje Eitje en/of op het terras, die zich allebei bevinden in de Zorgboerderij, of gaan op pad met de verkoopkar.

Boerderijwinkel  Appeltje Eitje
Leuk als u zelf een kijkje komt nemen in de boerderijwinkel. Dat kan van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 15.30  uur. In de winkel kunt u onder andere zelfgekweekte biologische groenten, boerderij-eitjes, kaas, jam, sap, zelfgebakken koekjes en taart kopen.

Zoekt u een leuk cadeautje, ook dan bent u bij Appeltje Eitje aan het goede adres. We maken door u zelf samengestelde boerderijpakketjes in diverse prijsklassen. Ook voor een kleine attentie kunt u goed bij ons terecht.

Terras:

Op het terras en binnen in onze winkel kunt u tegen een vergoeding gezellig een kopje thee of koffie drinken of een biologisch sapje met een heerlijk stukje zelf gemaakt gebak.

'Wij leren het u naar de zin te maken' is hier, net als in de boerderijwinkel, onze slogan. Zowel binnen als buiten hebben wij gezellige zitplekjes en alles is rolstoeltoegankelijk.

De openingstijden van de terras zijn: maandag t/m vrijdag van 10.00-15.30 uur. Het adres van de Zorgboerderij is; Zeestraat 48a, Noordwijkerhout. U kunt zowel Raamwerk als de Zorgboerderij volgen op Facebook.

Tekst en foto Raamwerk.