29
me
'17

Ondertekening van uniek hoofdsponsorschap voor VVSB. (foto's)

Vanaf het komende seizoen 2017-2018 heeft VVSB een drietal hoofdsponsors. Daarmee komt er een einde aan de jarenlange opzet van een hoofdsponsor in combinatie met een co-sponsor. Hierdoor is er voor de komende drie jaar sprake van gelijkwaardigheid en...

verkrijgt de plaatselijke voetbalclub een nog steviger fundament onder de sportieve ambities; aldus het bestuur van VVSB.

VVSB is dan ook trots dat men kan meedelen dat naast de jarenlange en niet weg te denken hoofdsponsor Broekhof Verpakkingen, nu ook Flexible Human Services (FHS) (was subsponsor) en de combinatie HONE/Praxis gezamenlijk de drie nieuwe hoofdsponsoren zullen zijn!

Maandagavond 29 mei werd op sportpark De Boekhorst de handtekening gezet door Nico Geerlings (namens Flexible Human Services), Peter Kales (betrokken bij zowel HONE als bij Praxis Noordwijk) en Arjan Broekhof (namens Broekhof Verpakkingen).

Rob Mossel deed dit namens VVSB Promotion en hij benadrukte nogmaals dat de basis onder VVSB, door deze unieke gezamenlijke hoofdsponsorschap, er alleen maar sterker op geworden is.

Op het shirt van het eerste prijkt voortaan in thuiswedstrijden van de 2e divisie, op de voorkant HONE en op de achterkant Broekhof. Praxis zal op de short terug te vinden zijn en op het nieuwe uitshirt staat zowel op de voorkant als de achterkant Flexible Human Services.

Bij de nieuwe start van de Zaterdag 1 als vervanging van het huidige tweede elftal van VVSB, zal dit team gaan spelen met Broekhof op de voorkant.

Foto's BON.