29
me
'17

Geslaagde bomenwandeling Noordwijkerhout.

Een leuke groep bomen wandelliefhebbers heeft hun kennis vergroot door de enthousiaste verhalen van Yvonne Philippo (tuin en landschaps horticulture) aangevuld door Herman Doornebal bioloog en bestuurslid van vereniging dorpsbehoud, georganiseerd door Carolinda van der Linden...

Wist u dat er Gleditsia’s of in de volksmond Christusdoorns staan pal tegenover de Jozefkerk, een Judasboom aan de Dr Poelslaan en dat je kunt voelen en knuffelen met de Sequoia aan de Anemoonweg. Nee!

Loop dan van het najaar mee met onze herfstbomen wandeling. Ook is er een leuk startkapitaal voor een naambordje voor de Makiboom opgehaald (wordt vervolgd).

Vindt u wandelen door verrassende stukjes Noordwijkerhout leuk, dan u bent van harte welkom bij bewust wandelen op dinsdagochtend start 9.00 tot 10.00 uur (3 kilometer) en 's avonds van 19.30 uur tot 20.30 uur (4 tot 5 kilometer) ingang X-out Noordwijkerhout.

p.s. Vereniging Dorpsbehoud zoekt nog een enthousiaste voorzitter om zo ons karaktervol dorp te beschermen en behouden van waardevol cultuurerfgoed.

 

Tekst en foto's: Carolinda v/d Linden.