Datum: 03-07-2022 - 07:23
28
me
'17

Concert Vrijetijdsorkest St. Jeanne d’Arc in zomerse sferen.

Op vrijdagmiddag 26 mei 2017 heeft het Vrijetijdsorkest van muziekvereniging St Jeanne d’Arc een hartverwarmend concert gegeven in het atrium van Munnekeweij. Het orkest stond onder leiding van dirigent Dominic Sierat en het concert werd gesponsord door Fonds 1818...

Met het warme zomerweer buiten was het goed toeven in het koele atrium. Deze was zeer goed gevuld met cliënten van Munnekeweij en andere belangstellenden.

Minder bekende stukken, zoals Queen of the Dolomites van de nog levende Nederlandse componist Jacob de Haan, werden afgewisseld met melodieën van Mozart. Ook een compilatie van bekende songs van de Beatles ontbrak niet. Het publiek genoot zichtbaar en hoorbaar van het zeer gevarieerde programma.

Het enthousiaste en ambitieuze Vrijetijdsorkest van St Jeanne d'Arc kan zeker nog aanvul-ling gebruiken. We missen nog slagwerkers en koperblazers. Maar natuurlijk zijn bespe-lers van andere instrumenten ook van harte welkom.

Mocht u als muzikant geïnteresseerd zijn in dit ‘Vrijetijdsorkest’ kom dan een keer op maandagmiddag tussen 14.30 en 16.30 uur geheel vrijblijvend binnenlopen bij de weke-lijkse repetitie in De Parade, Van der Weijdenlaan 2a in Noordwijkerhout.

Tekst en foto St .Jeanne d'Arc.