Datum: 06-07-2022 - 11:26
27
me
'17

Bingomiddag als afsluiting bij 'de Kletskop'.

Op 31 mei zal onze laatste bijeenkomst voor de grote vakantie zijn. Na alle leuke bijeenkomsten wat een groot succes bleek, willen we nu afsluiten met een klapper van een middag! We houden dan een gezellige Bingomiddag met mooie en leuke prijzen! Vergeet niet uw...

portemonnee mee te nemen voor de aankoop van de bingokaarten. Deze middag kunnen we niet geheel kosteloos laten verlopen ivm de leuke prijzen. Deze middag wordt gehouden in het Victorhuis nabij de st. Victorkerk in Noordwijkerhout.

Van te voren aanmelden is wel erg fijn, zodat we kunnen inschatten hoeveel mensen er komen. Na de vakantie gaan we natuurlijk door en starten we op 20 september met weer een gezellige bijeenkomst. Fijne vakantie en graag tot ziens!

 

U kunt zich opgeven bij:
Adri Verhart tel: 0252-375185 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
Maria Beelen tel: 0252-370735 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot dan!!!
De dames van de Kletskop.