Datum: 06-08-2020 - 15:15
26
me
'17

GIOS in de prijzen tijdens Turn & Fundag. (foto's)

Afgelopen zaterdag 20 mei hebben de turners en turnsters van de GIOS weer meer gedaan aan de Turn en Fundag. Deze jaarlijkse terugkerende wedstrijd vindt plaats in de sporthal de Wasbeek in Sassenheim. De GIOS was natuurlijk van de partij bij deze leuke dag...

56 deelnemers van de GIOS gingen dit jaar de strijd aan met turners vanuit de hele regio. De onderdelen voor de jongens waren ringen, lange mat en trampoline. De meisjes deden mee op de brug, lange mat en de trampoline.

In de ochtend lieten de jongste leden zien waar ze de afgelopen maanden op hadden geoefend en in de middag kwamen de oudere jongens en meisjes.

Tijdens de wedstrijd was er ook ruimte voor “fun”. Er was een speelplein waar de leerlingen konden springen, dansen, acrogymen en nog veel meer.

Tijdens de zenuwslopende prijsuitreiking bleek dat de GIOS weer goed had gepresteerd. Met maar liefst 8 medailles in totaal gingen we weer richting Noordwijkerhout.

Net als ieder jaar, was de Turn en Fun dag ook dit jaar weer een groot sportief succes. Voor meer info over de GIOS, zie de website: www.giosnoordwijkerhout.nl.

Tekst en foto GIOS Noordwijkerhout.