Datum: 17-10-2021 - 21:18
23
me
'17

Zonnebloemgasten bezoeken Keukenhof en Artis. (foto's)

Zonnedag op 15 mei in de Keukenhof. Elk jaar nodigt de Keukenhof gasten van de Zonnebloem uit de hele streek in haar prachtige park. Dit jaar was de Zonnebloem uit Noordwijkerhout aanwezig met 16 gasten en vrijwilligers. Door het relatief koude voorjaar stonden nog...

veel tulpen en narcissen in bloei. De Keukenhof was extra aantrekkelijk omdat praktisch alle bomen in het groen staken. Ook struiken zoals de rodondendrons en de azalea’s deden hun uiterste best de gasten te behagen.

Zoals het hoort liet de zon op deze Zonnedag zich niet onbetuigd. Ook het personeel en de directie zorgden voor een feestelijk bezoek. Directeur Siemerink vroeg nog een applaus voor alle medewerkers en vrijwilligers die deze geslaagde dag mogelijk hadden gemaakt.

Met de Zonnebloem naar Artis.

Weer een leuk uitstapje voor de Zonnebloem gasten. Op 16 mei werd Artis in Amsterdam bezocht. Dit unieke 10 hectare grote park was het doel voor een dagje dieren kijken. Met 54 mensen vertrok de bus rond 9 uur naar Amsterdam.

Na de koffie werd een eerste ronde gemaakt langs het beestenspul. De gasten genoten van de grote variëteit aan medeplaneetbewoners. Zoals olifanten, pelikanen, vlinders,  leeuwen; kortom teveel om op te noemen.

Dit prachtig onderhouden park was op zich ook een lust voor het oog. De natuur, in de vorm van bomen, struiken en perken lag er prachtig bij. De gasten deden zich te goed aan een lunch en nog een ronde in Artis. Na een busrit kwam iedereen weer voldaan en tevreden terug in Noordwijkerhout.

 

Tekst en foto's: Zonnebloem afdeling Noordwijkerhout.