Datum: 06-03-2021 - 06:36
22
me
'17

Welpen en Esta’s Scouting Bosgeest op regioweekend. (foto's)

De jungle is geraakt door een magische meteoriet. Nu zijn bijna alle dieren qua gedrag met elkaar verwisseld. Dat werkt natuurlijk niet! Kunnen de welpen er samen met 'Oe de schildpad' voor zorgen dat het evenwicht weer terugkeert in de jungle? Zo begon het welpenweekend...

van Regio Hollands Midden.

In het weekend van 20 en 21 mei vond in regio Hollands-Midden voor de 5e keer weer het jungleweekend plaats, gehouden in Bentveld. De welpen en de esta's (jongens en meiden tussen de 7 en 11 jaar oud) van Scouting Bosgeest deden hier aan mee en hebben een erg leuk weekend beleefd. Samen met vele andere welpen uit de regio moesten ze ervoor zorgen dat de dieren weer normaal werden.

Het weekend zat vol met uitdagende activiteiten zoals: een postenspel, een smokkelspel, kampvuuravond en een spannende sluiting waar de toverdrank aan de dieren werd gegeven waarmee ze weer hun normale gedaante terug kregen. In totaal deden er rond de 200 welpen mee van 13 verschillende groepen uit de regio. Waarvan er 30 leden van Scouting Bosgeest.

 

Tekst en foto's Scouting Bosgeest.