Datum: 12-05-2021 - 20:14
20
me
'17

AFC '34 wint geslaagd E-top toernooi VVSB. (foto's)

Zaterdag 20 mei organiseerde VVSB, onder prima weersomstandigheden, voor de 8e keer het E-Top toernooi. De E-Top teams bestaan uit tweedejaars JO11-selectiespelers, die zich voorbereiden op de overstap naar de JO13-pupillen waar zij op een groot veld gaan spelen...

Zoals ieder jaar was VVSB er ook dit keer weer in geslaagd een mooi deelnemersveld samen te stellen met traditioneel diverse teams van Betaald Voetbal Organisaties. Dit jaar waren dit de teams van Ado Den Haag, Roda JC, Brabant United (een combinatie van RKC Waalwijk en FC Den Bosch) en Almere City.

De lijst van in totaal 16 deelnemers werd verder nog aangevuld met teams van de volgende verenigingen: AFC, VV UNA, VELO, BFC, Koninklijke HFC, De betrokken Spartaan, VV Katwijk, Rijnsburgse Boys, AFC '34, Quick Boys, Smitshoek en uiteraard ontbrak ook het team van VVSB niet.

Aan het eind van de dag bleek de E1 van AFC '34 in de finale tegen Almere City E1 met 4-0 de sterkste en mocht AFC '34 de beker mee naar Alkmaar nemen. AFC uit Amsterdam werd 3e en de Roda JC uit Kerkrade behaalde een vierde plaats na een 4-1 overwinning voor AFC..

Foto's BON, wedstrijd om plaats 3 en 4 en de finale en de prijsuitreiking.