Datum: 01-10-2020 - 02:11
20
me
'17

Voorbereiding gereed voor 'Vrienden van de Sjaan Live'! (muziekfilmpje met voorproefje)

Na een paar maanden van voorbereiding zijn het orkest van Jeanne d’Arc en zijn muzikale vrienden klaar voor de optredens van vanavond en morgenmiddag. Het belooft een optreden te worden wat je niet mag missen. Voor een eerste indruk van het programma verwijzen...

we naar bijgaande opname. Daarop is kort te horen hoe onze talentvolle muzikale vrienden zich met ons orkest hebben voorbereid. Zoals u eerder heeft kunnen lezen is onze line up van muzikale vrienden dit jaar zeer compleet: Manon Gelevert, Pauline van Eeden, Sophie Warmerdam, Anita v.d. Zon, Martijn Barnhoorn, Jan Huismans en Cees Slats.

Hoewel het orkest en zangers klaar zijn voor het optreden moest er vier dagen geleden nog heel wat gebeuren in Café van de Geest voor we het feest kunnen starten. Er vond namelijk nog een forse verbouwing plaats: zie deze foto. Door de verbouwing van de ruimte voor het podium kan nóg beter worden genoten van ons spetterende optreden.

Vanavond is het echt klaar en is het mogelijk om de nieuwe inrichting voor de komende jaren te komen bekijken. De donateurskaarten zijn deze week verspreid in Noordwijkerhout. Daarmee kunnen gratis twee kaarten worden opgehaald voor één van de twee optredens dit weekend:

Het feest voor vanavond waar volop kan worden mee geswingd en gezongen vanaf 21:00u (zaal open 20:00u). Of het optreden van morgenmiddag vanaf 14:00u (zaal open 13:00u) met meer luisterliedjes, waar genoeg stoelen zijn om er rustig van te kunnen genieten.

Mocht u geen donateurskaart hebben ontvangen dan kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Haal dus snel uw entreekaarten voor ons feestje komend dit weekend!

Kaarten zijn vandaag voor € 5,- of op vertoon donateurskaart tijdens openingstijden te verkrijgen bij Suzanne’s Feestshop, bij Café van der Geest en het VVV, Er zijn ook kaarten verkrijgbaar bij de deur.

Tekst en foto St. Jeanne d'Arc. Klik hier voor het muziekfilmpje.