Datum: 01-02-2023 - 09:45
17
me
'17

Mieke neemt na 37 jaar afscheid van Munnekeweij voor 'de liefde van haar leven'.

Woensdagochtend was dubbel feest in de Tuinkamer van Woonzorgcentrum Munnekeweij. Op deze ochtend werd de verjaardag van de nu 70-jarige Annette gevierd en werd er afscheid genomen van Mieke de Jong. Nu zegt u vast, is afscheid nemen een reden voor een feestje???

Nou dit keer zeker want na een dienstverband van ruim 37 jaar in de huishoudelijke dienst van Munnekeweij, heeft de 55-jarige Mieke de Jong besloten om op 6 oktober 2017 in het huwelijksbootje te stappen met 'de liefde van haar leven' Bert.

Mieke en Bert hebben elkaar leren kennen op de computerles in, waar kan het ook anders, Munnekeweij. Het aanstaande echtpaar wil gaan genieten van het leven en leuke dingen met elkaar ondernemen. Een hele goede reden voor een afscheidsfeestje dus, ondanks dat Mieke het nog enorm naar haar zin had bij Munnekeweij.

Teammanager Danielle Loos gaf in de afscheidsspeech aan dat Mieke een lieve en sociale collega is en zeer gewaardeerd wordt door collega's en bewoners van Munnekeweij. Ze heeft in die 37 jaar altijd hard gewerkt en was ze zeer attent voor iedereen. Ze zal enorm gemist gaan worden maar  alle mensen in Munnekeweij gunnen Mieke haar geluk met Bert.

Mieke ontving als dank een afscheidsboekje van haar collega's met leuke anekdotes en was er een heerlijke dinerbon van Café Restaurant De Ruigenhoek en mooie bos bloemen. We wensen Mieke en Bert heel veel geluk en liefde toe en een fijne trouwdag op 6 oktober.

Foto's BON.