Datum: 16-08-2022 - 06:46
19
me
'17

Peter van Kampen draagt Foto van Kampen over aan Thomas Steenvoorden.

In mei 1914 startte Antoon van Kampen (in de volksmond Toon Kiek) zijn eigen bedrijf als fotograaf. Zijn zoon Jan kwam in 1942 in de zaak werken en opende in 1958 zijn eerste winkel in Noordwijk. In 1985 nam zoon Peter de zaak over en opende kort daarna een winkel...

in Voorhout (1987) en in 1990 in de Dorpsstraat van Noordwijkerhout. In 2011 sloot eigenaar Peter van Kampen de winkels van Voorhout en Noordwijkerhout, om in Noordwijk een hele nieuwe winkel te openen op de Keuvel 2 in Noordwijk-Binnen.

In 2014 vierde Foto van Kampen nog het 100-jarig bestaan maar Peter van Kampen heeft onlangs aangeven dat hij en zijn vrouw Toos, graag van hun pensioen willen gaan genieten en daarom heeft hij het bedrijf overgedaan aan Thomas Steenvoorden. Hieronder een bericht geschreven door Peter en Toos van Kampen.

Geachte klanten en relaties,


Meer dan veertig jaar hebben wij met veel plezier en enthousiasme in onze fotowinkel gestaan. Nu is de tijd aangebroken om afscheid te nemen en te gaan genieten van ons pensioen.

Het familiebedrijf Foto van Kampen bestaat al 103 jaar en generatie op generatie heeft zich elk op zijn manier ingezet om de inwoners en toeristen van de Bollenstreek van dienst te zijn.

Wij geven nu het stokje door en zijn ontzettend blij en trots om aan te kondigen dat Thomas Steenvoorden onze fotowinkel zal voortzetten! Wij stellen deze nieuwe, bevlogen eigenaar en fotograaf dan ook graag aan u voor.

Op zaterdag 27 mei a.s. willen wij afscheid van u nemen en kunt u kennis maken met onze opvolger. We heffen graag samen met u het glas en willen klinken op alle mooie, voorbije jaren en op de vele jaren die nog zullen volgen!

U bent van harte welkom van 16.00 uur tot 18.00 uur, natuurlijk in de fotowinkel aan de Keuvel 2 te Noordwijk.

Peter en Toos van Kampen