Datum: 09-07-2020 - 16:33
17
me
'17

Nieuw koopavond bij Kringloopwinkel Noordwijkerhout.

Op 3 november 2015 mocht wethouder Bert Gotink de opening verrichten van de nieuwe Kringloopwinkel Noordwijkerhout op Marktplein nr. 8. Stichting Kringloop Noordwijk en Noordwijkerhout opende hiermee haar 2e winkel. De Stichting Kringloop Noordwijk en Noordwijkerhout...

wil het inzamelen en hergebruik van goederen bevorderen. De winkel voorziet in het halen en brengen van goederen, het (gratis) ontruimen van woningen, zorgt voor een breed aanbod van meubelen, huishoudelijke artikelen, kleding, boeken, bruin-/en witgoed en speelgoed. Daarnaast stimuleren zij zinvol en prettig vrijwilligerswerk.

Proef koopavond:

Op veler verzoek start de Kringloopwinkel van Noordwijkerhout met de invoering van een koopavond. De eerste koopavond zal zijn op vrijdag 2 juni 2017 en dan is men als proef de komende tijd op vrijdag geopend van 13.30 tot 20.30 uur. U bent van harte welkom.

Kringloopwinkel is op zoek naar vrijwilligers:

De winkel draait op tientallen vrijwilligers en in Noordwijkerhout is weer plaats voor nieuwe enthousiaste vrijwilligers die voor minimaal 3 uur per dag inzetbaar zijn.
* Iemand met interesse voor cd/dvd/lp om deze ingebrachte spullen te sorteren en in de winkel te zetten.
* Vrijwilligers met interesse voor de boeken te sorteren en in de winkel te zetten.
* Vrijwilligers voor de kleding.
* Vrijwilligers die kunnen helpen met de ingebrachte spullen te sorteren evt. te prijzen.
* Vrijwilligers die kunnen helpen met het te testen van elektrische  apparaten.
* Vrijwilligers voor de buitendienst spullen leveren en ophalen liefst met rijbewijs.

Openingstijden:
zondag/maandag gesloten
dinsdag t/m donderdag > 13.30 – 17.00 uur
vrijdag (koopavond) > 13.30 - 20.30
zaterdag > 10.00 - 16.00 uur

De Kringloopwinkel is gehuisvest in het centrum van Noordwijkerhout op Marktplein 8, de voormalige Edah-supermarkt. U kunt zich melden in de winkel of via het telefoonnummer 06-16171873 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Ed de Ridder
Kringloopwinkel Noordwijkerhout

Foto PR.