Datum: 05-07-2022 - 01:50
15
me
'17

VVSB E-TOP toernooi op zaterdag 20 mei.

Sinds 2010 organiseert VVSB een toernooi voor E-Top teams (JO11). Deze teams bestaan uit tweedejaars JO11-selectiespelers die zich voorbereiden op de overstap naar de JO13-pupillen waar zij op groot veld gaan spelen. Dit jaar vindt de achtste versie van het toernooi...

plaats op zaterdag 20 mei a.s. Zoals ieder jaar is VVSB er ook in 2017 weer in geslaagd een mooi deelnemersveld samen te stellen met traditioneel diverse teams van Betaald Voetbal Organisaties. Dit jaar zijn dit teams van Ado Den Haag, Roda JC, Brabant United (een combinatie van RKC Waalwijk en FC Den Bosch) en Almere City.

De lijst van 16 deelnemers wordt aangevuld met teams van verenigingen als AFC, VV Una, Velo en diverse teams uit de Duin- en Bollenstreek. Uiteraard ontbreekt ook het team van VVSB niet. De complete lijst is te vinden op www.vvsb.nl.

De poule wedstrijden starten om 9.45 uur en de finale staat gepland om 16.30 uur. VVSB verheugt zich op een leuke en sportieve dag op Sportpark De Boekhorst. Met enthousiaste supporters is het nog leuker om te voetballen dus kom op 20 mei naar VVSB en moedig de E-top teams aan.