Datum: 25-09-2023 - 02:04
14
me
'17

Blik Op de kampioenen van 2017. (update 4): Meiden Northa B1 kampioen. (foto's)

De competities in de verschillende takken van sport lopen ten einde, hopelijk kunnen we ook dit jaar weer kampioenen huldigen in Noordwijkerhout en De Zilk. Is jouw team dit seizoen kampioen geworden, of ken je iemand die dit jaar de beste was? Stuur dan je kampioensfoto...

naar het mailadres van Blik Op Noordwijkerhout: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef in de mail ook aan wie er op de foto staan, wat er gewonnen is en wanneer dat is gebeurd en dan plaatsen wij het op BON 'de best bekeken nieuwswebsite van Noordwijkerhout en De Zilk'.

 

Update 14-05-2017:
De meiden van de B1 van Northa speelden zondagmorgen hun kampioenswedstrijd tegen Quintus (nummer 3 in de competitie) op het eigen sportpark de Boekhorst. Voor deze wedstrijd waren de meiden van Northa al koploper met 18 punten uit 10 gespeelde wedstrijden en met een doelsaldo van +92 en daar kwam vandaag de overwinning van 18-12 bij. Een terechte kampioen dus, Northa B1 van harte gefeliciteerd.

Foto's BON.