Datum: 05-08-2020 - 18:30
10
me
'17

100 leerlingen Teylingen College 24 uur zonder eten, geeft top opbrengst voor Zip Your Lip.

Donderdag 13 april hebben 100 leerlingen van Teylingen College Leeuwenhorst zich bezig gehouden met Zip Your Lip. Tijdens deze actie hebben de leerlingen 24 uur niets gegeten, waarna zij voorafgaand aan de actie sponsoren hebben verzameld. Om 8.00 's ochtends...

werd het startsignaal gegeven waarbij de leerlingen gedurende de dag alleen water en thee zonder suiker tot zich hebben genomen.

Na de reguliere lessen zijn er tal van activiteiten georganiseerd waaronder het kijken van films, spelen van levend stratego en het slapen in de gymzaal. Alle activiteiten werden begeleid door verschillende collega's en bovenbouwleerlingen, hulde!

Deze actie is een initiatief van World Vision, een organisatie die zich bezighoudt met het organiseren van acties in heel het land voor kinderen in heel Afrika. Dit jaar deed onze school alweer voor de 10e keer op rij mee aan deze actie: reden voor een spetterende editie!

 

Na een gezamenlijke overnachting in de gymzaal werd om 8.00 s ochtends het eindsignaal gegeven. De staat de teller stond toen op maar liefst € 7.569,00! Een topprestatie waar we iedereen die een rol heeft gespeeld binnen deze actie voor willen bedanken! Zie voor nog veel meer informatie: www.zipyourlip.nl.

Tekst en foto Teylingen College Leeuwenhorst.