05
me
'17

Herinnering: biljartdemonstratie in zalencomplex puyckendam

Aan alle biljartliefhebbers, nog even een geheugensteuntje voor zaterdag 6 mei om 14.00 uur. U bent allen van harte welkom. Even voor de goede orde, indien u een consumptie neemt of koffie, dan graag zelf ophalen bij de bar en gelijk afrekenen. Deze middag wordt er niets...

op bonnen geschreven, gaarne uw medewerking.

Groetjes Arie vd Burg, secretaris BV Puyckendam

Hieronder vindt u het originele bericht.
Tijdens de officiële opening in januari 2017, werd de vereniging verblijd met een prachtige demonstratie van Ben Duivenvoorden en Louis Opstal. Nu heeft de biljartvereniging “beslag” kunnen leggen op de beste biljarter van de gehele duin- en bollenstreek om een demonstratie te geven, nog steeds ter ere van hun prachtige nieuwe biljart onderkomen in Puyckendam.

Ronald Filippo wilde graag een kijkje komen nemen en ook is hij bereid om een demonstratie te geven voor iedereen die de moeite wilt nemen om te komen kijken. Ronald speelt in de Eredivisie ANKER-Kader 71/2 en 47/2 . Ronald zal ook enkele toeschouwers betrekken bij zijn demonstratie. Dit spektakel wordt gehouden op ZATERDAG 6 mei 2017, om 14,00 uur.

Locatie: Zalencomplex Puyckendam, Pilarenlaan 4,P1, Noordwijkerhout, en uiteraard is de toegang VRIJ. Dus graag tot ziens op zaterdag 6 mei 2017. Voor inlichtingen of vragen: Arie vd Burg, secretaris BV Puyckendam, 06-252387248.

 


Tekst en foto: BV Puyckendam