Datum: 31-07-2021 - 17:16
01
me
'17

De Speelakker zoekt dringend nieuwe vrijwilligers.

Het is meivakantie en liefst wil je als speeltuin elke dag open. Dat lukt helaas al niet, maar nu dreigt waterspeeltuin Speelakker ook op een openingsdag, woensdag 3 mei, de poort op slot te moeten houden. Er zijn niet genoeg vrijwilligers beschikbaar! Daarom een dringende oproep aan iedereen die De Speelakker een warm hart toedraagt en een middag...

in de maand (of meer)  beschikbaar  is, om zich aan te melden als vrijwilliger.

Vanwege onverwachte uitval van vrijwilligers lukt het steeds moeilijker om de gaten in het rooster op te vullen. Dit geldt vooral voor de woensdagen en het weekend, gewoonlijk drukke dagen voor de Speelakker. Nu moeten we daarom misschien zelfs dicht blijven op woensdag 3 mei!

 

 

Daarom een oproep: Vind je het leuk om toezicht te houden in de speeltuin en koffie, limonade en ijsjes te verkopen in ons gezellige tuinhuis? Wil je meehelpen ervoor te zorgen dat kinderen gratis kunnen blijven spelen met water en zand?

 

 

Ben je een middag, van half 2 tot 5, in de maand beschikbaar, of misschien zelfs vaker? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Liesbeth van de Krol, op 06 2366 7653 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je hulp is heel hard nodig!

 

 

De Speelakker is normaal gesproken elke middag, behalve de dinsdag en de donderdag, vanaf half 2 tot 5 uur open.

 

 

Ga voor meer informatie naar de website (www.speelakker.nl) of kom langs, het zal zeker bevallen!