Datum: 12-08-2020 - 20:19
29
apr
'17

14e Noordwijkerhouts Oranje Golfkampioenschap.

Het was de 14de editie van het Noordwijkerhoutse Oranje Golfkampioenschap en voor de 6de keer op Landgoed Tespelduyn. 121 deelnemers hebben in de ochtend- en middagflight gestreden om de felbegeerde Super Trio Bokaal te winnen, gesponsord door Gildeslager Klein, Entree Vert B.V. en Warmerdam Spoelbedrijf.

Hole 18 was voor onze jarige Abraham op 50 meter uitgezet. Hier konden de golfers drie balletjes verdienen als ze een birdie wisten te slaan.

 

Speciaal dit jaar was hole 19 ingericht met een ludiek spelletje. Chippen in de hoge Oranjehoed van onze Abraham, Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander. 5 golfers wisten de bal in de hoge hoed te chippen.

 

 

Ondanks een kleine bui hebben alle deelnemers gelukkig meer van het Oranjezonnetje kunnen genieten. Onder het genot van een hapje en drankje werden tegen de avond de prijzen uitgereikt. Altijd weer een spannend moment als je weet dat je goed gelopen hebt!

 

 

Bij de heren was Arend Hoogeveen en bij de dames Ria de Klerk-Duindam de beste en mogen een jaar lang de Super Trio Bokaal op hun schouw plaatsen.

 

 

De Oranjevereniging kijkt al weer uit naar volgend jaar om weer zo’n geweldige dag neer te mogen zetten en willen alle sponsors, vrijwilligers en uiteraard de deelnemers hartelijk danken voor jullie bijdrage en aanwezigheid tijdens dit mooie golffeest.

 

 

Tekst en foto's: Oranjevereniging Noordwijkerhout