Datum: 09-07-2020 - 09:26
30
apr
'17

Triathlon vereniging de Bollenstreek organiseert beginnerscursus 'Start2tri'.

Op donderdag 4 mei start Triathlon Vereniging de Bollenstreek met de Start2tri beginnerscursus. Tijdens deze 8 weken durende cursus worden de deelnemers klaargestoomd voor de 1/8ste triathlon van Noordwijkerhout die op zondag 2 juli wordt georganiseerd. De Start2tri beginnerscursus is er voor iedereen die altijd al een triatlon heeft willen doen, maar aarzelt...

om de eerste stap te zetten. dankzij de professionele begeleiding van de Triatlon Verenging de Bollenstreek krijgen ook deelnemers met beperkte ervaring de kans om met een optimale voorbereiding aan de start van de Triathlon van Noordwijkerhout te verschijnen.

 

De cursus start op donderdag 4 mei in zwembad de Schelft in Noordwijkerhout. In totaal worden er drie trainingen per week aangeboden.
- woensdag: looptraining van 19.15 - 20.45 atletiekbaan van Lisse
- donderdag: zwemtraining van 20.30 tot 21.30 in zwembad de Schelft in Noordwijkerhout
- zaterdag: fietstraining van 09.00 - 10.30 uur in de Bollenstreek


Tijdens de cursus worden de deelnemers voorbereid op de 1/8e Triatlon van Noordwijkerhout op zondag 2 juli. Hiervoor moeten de deelnemers 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer lopen. Uiteraard krijgen de deelnemers ook advies over andere aspecten van de voorbereiding, zoals de juiste voeding en uitrusting. Minimumleeftijd voor deelname aan het evenement en de cursus is 14 jaar.


De kosten voor de beginnerscursus bedragen 70 euro per deelnemer. Deze kosten zijn inclusief inschrijfgeld voor de Triathlon van Noordwijkerhout waar naartoe gewerkt wordt. De organisatie heeft tien startlekken vrij gehouden voor de deelnemers aan de beginnerscursus. Wees er dus snel bij. Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u contact opnemen met Mark de Jong via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel: 06-34 86 29 88.

 

Tekst en foto: Triathlon Vereniging de Bollenstreek