27
apr
'17

C.V. De Duinknijnen en V.V. van Nispen organiseren autopuzzelrit.

Zaterdag 29 april is het weer zover, dan organiseert Carnavalsvereniging de Duinknijnen i.s.m. voetbalvereniging Van Nispen hun jaarlijkse autopuzzelrit. De puzzelrit zal een ieder weer door de streek laten rijden, waarbij natuurlijk...

de vragen over de Duinknijnen en/of Van Nispen niet zullen ontbreken. Vergeet dan ook zeker niet je carnavalsboekje mee te nemen. Over de...

vragen die gesteld gaan worden, zal dan ook weer veel hilariteit zijn. 1 tip: zorg dat je al de namen van de Prinsenparen uit de Duinknijnen historie uit je hoofd kent! Voor de beste, of wellicht de gelukkigste, zijn er deze avond weer mooie prijzen te winnen.

De locatie is de kantine de Spil (V.V. Van Nispen) aan de Sportlaan in De Zilk, die open zal zijn vanaf 17.30u. De belangrijke uitleg zal zijn om 18.00u, dus kom op tijd, want tijdens de uitleg krijg je dingen te horen die weleens van groot belang kunnen zijn tijdens de puzzelrit.

De rit zelf zal om klokslag 18.30u van start gaan. Het inschrijfgeld is slechts € 10,- per auto. Na de rit is er een gezellige Zilkse avond waarbij de loterij met mooie prijzen natuurlijk niet zal ontbreken. De Spil zal zijn deuren sluiten om 01.00u.

De Duinknijnen en van Nispen zijn er weer klaar voor, jullie ook? Voor de laatste info kijk je natuurlijk op www.duinknijnen.nl, ons Duinknijnen Facebook en/of Twitter.

Tekst en foto: De Duinknijnen en van Nispen.